ACTUALITZAR LA PRÒPIA WEB…

Tenir actualitzada la pròpia web és una obligació. M’hauria de sentir content de no comptar amb massa temps per actualitzar-la, més enllà de les novetats que incorporo de tant en tant en aquest apartat de Notícies-blog. (Contradient tots els paràmetres del màrqueting més bàsic i els mil consells que rebo dels meus clients i amics). Aquests se sorprenen de no veure exposats encara a l’aparador web alguns dels projectes més recents o més importants i lluïts, mentre per sort rebo encàrrecs motivadors. Segueixo sense haver emergit encara un Instagram professional, és cert. Crear i seleccionar els millors dissenys en aquesta plataforma serà tota una feinada…

La cultura digital que ens envolta, sembla voler imposar-nos l’estar sempre interconnectats, l’obligatorietat d’exhibir-nos, generant i compartint continguts com a sinònim d’èxit, d’originalitat o de singularitat. (Com si l’autoestima de cadascú al segle XXI en depengués). Potser em revelo a tot això, per tenir temps per badar, dibuixar, tenir presents les fonts en paper, i no empatxar-me del volum d’informació que es genera a les xarxes i reclams efímers, evitant viure massa amorrat a les pantalles. Em resulta molt sa dossificar aquest bombardeig d’estímuls visuals diaris implícits a la professió i a la vida urbana, que no sempre aporten coneixement. A banda de resoldre els encàrrecs setmanals, miraré de dedicar algunes estones a tenir més presència a les xarxes tenint actualitzada la web, per complaure a curiosos, crítics o navegants, que així també descobriran l’autoria de molts dissenys i la meva trajectòria professional. Em comprometo a resoldre-ho aquest 2021! i que tinguem tots i totes un Bon any!PÀGINA 00 WEB PROJECTE 2021