CAMPAMENT REIAL

post des 00

Aquest final d’any tant especial, per les incomoditats i incerteses provocades per la pandèmia, he rebut l’encàrrec de crear la imatge gràfica del que serà l’alternativa a la tradicional Cavalcada de Reis 2021 per part de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona. De forma excepcional, i per garantir la seguretat del públic assistent i no renunciar a la màgia d’aquests dies per als infants, l’emoció d’anar a veure arribar els Reis es convertirà en un Campament Reial. En aquesta nova ocasió, he pogut esplaiar-me amb el recurs de la il·lustració, creant també la imatge gràfica renovada de la Fàbrica de Joguines, que es porta a terme de fa uns Nadals a l’edifici de l’Escorxador, de la mà dels simpàtics Turnemis de Badalona. 

El Departament de Comunicació municipal ha estat l’encarregat de maquetar aquests cartells-mupis i cartells-columnes. Malauradament desconeixía en rebre l’encàrrec, que el Campament Reial compartiria el mateix cartell amb la difusió de la Fàbrica de Joguines, i que afegirien un munt de text de gran format anunciant a més l’arribada en helicòpter dels Reis de l’Orient, i una llarga llista de mesures i text informatiu per accedir a la reserva i poder visitar els espais i activitats anunciades, amb el que perdria tot impacte i cert atractiu com a cartell. Amb el programa desplegable però, sí que han aconseguit que llueixin una mica més tots els icones i les il·lustracions creades per l’ocasió. 

He hagut de maquetar també un fanalet retallable creat per Joan Giralt i Joan Sallas, amb el lema: Fem de casa un gran fanalet, que arribarà a moltes llars, creant una imatge gràfica pròpia per a fer-lo reconeixible també a les càpsules i videos promocionals que els autors, Soca-Rel, A-plec i L’Obrador de la Riera han penjat a  les xarxes.

La màgia del Nadal, no mancarà a Badalona.

 

Imatge gràfica

Imatge gràfica

il·lustració sintetizant molts dels atractius amb els que comptarà el Campament Reial de Badalona.

il·lustració sintetizant molts dels atractius amb els que comptarà el Campament Reial de Badalona.

Detall de la il·lustració i mostra de l'estil aplicat.

Detall de la il·lustració i mostra de l’estil aplicat.

Detall de la il·lustració i mostra de l'estil aplicat.

Detall de la il·lustració i mostra de l’estil aplicat.

Imatge gràfica renovada de la Fàbrica de Joguines 2020

Imatge gràfica renovada de la Fàbrica de Joguines 2020.

Il·lustració que acompanya a algunes aplicacions de la Fàbrica de Joguines 2020.

Il·lustració que acompanya a algunes aplicacions de la Fàbrica de Joguines 2020.

Mostra de la maquetació del fanalet retallable ideat per Joan Giralt.

Mostra de la maquetació del fanalet retallable ideat per Joan Giralt.