3 exposicions. Disseny gràfic. Set-oct. 2020

Aquest setembre i octubre de 2020, i esquivant les incomoditats de la pandèmia, s’han pogut portar a terme tres exposicions on he tingut la responsabilitat de crear el disseny gràfic i intervenir en la creació d’alguns dels recursos expositius. L’exposició “El Diamant de Badalona. Anís del Mono des de 1870”, inaugurada al desembre de 2019 al Museu de Badalona i amb disseny expositiu de Francesca Garcia, ha viatjat en la seva versió en castellà a la seu del Grupo Osborne del Puerto de Santa Maria, a Cadis. La premsa andalusa se n’ha fet ressò de la inauguració el 24 de setembre, on ha comptat amb representació institucional de l’Ajuntament de Badalona, de la Fàbrica de l’Anís del Mono i del Museu de Badalona. Paral·lelament, un altre exposició produïda pel Museu de Badalona, “Bacus, les màscares del déu”, també amb disseny expositiu de Francesca Garcia, ha prosseguit la seva itinerància arribant al Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, visitable del 21 d’agost al 25 d’octubre. La tercera exposició per a la qual he realitzat el disseny gràfic, ha estat la mostra “Compromesos amb el món” de projectes de cooperació i solidaritat internacional, per encàrrec de l’Ajuntament de Cardedeu. Aquesta s’ha dut a terme al teatre auditori d’aquest municipi, del 21 al 28 de setembre dins de la Fira Ecosocial 2020. En aquesta ocasió, tinc el convenciment que el disseny del cartell ha quedat ben rodó!

;-D

Exposició "El diamante de Badalona. Anis del Mono desde 1870" a Puerto de Santa Maria

Exposició “El diamante de Badalona. Anis del Mono desde 1870” a Puerto de Santa Maria

Exposició Bacus, les màscares del déu. Vinseum. Vilafranca del Penedès

Exposició Bacus, les màscares del déu. Vinseum. Vilafranca del Penedès

Exposició "Compromesos amb el món". Fira Ecosocial 2020. Teatre Auditori de Cardedeu

Exposició “Compromesos amb el món”. Fira Ecosocial 2020. Teatre Auditori de Cardedeu