Disseny editorial; Bacus, les màscares del déu

Disseny i maquetació del llibre "Bacus, les màscares del déu.

Disseny i maquetació del llibre “Bacus, les màscares del déu”.

Coincidint el dissabte 15 de juny amb la inauguració al Museu d’Arqueologia d’Empúries, de l’exposició “Bacus, les màscares del déu” produïda pel Museu de Badalona i disseny expositiu de Francesca Garcia, s’ha aprofitat per presentar el llibre-catàleg, que conté la reproducció de les peces exposades dels diferents Museus participants, i tot un seguit de textos clàssics al voltant de la figura de Bacus que complementen els que narra l’exposició. La imatge gràfica creada per a l’exposició i pel seu recorregut, ha inspirat el disseny gràfic i la maquetació del llibre, resultant un llibre molt atractiu, tant per la seva aparent senzillesa i claredat, com per la bellesa de les peces reproduïdes. L’edició a càrrec del Museu de Badalona, conté la traducció al castellà i a l’anglès dels continguts, pel que farà que aquest llibre tindrà segur un llarg recorregut. La presentació del llibre i la posterior visita guiada a l’exposició a càrrec d’Esther Gurri arqueòloga del Museu de Badalona i coodinadora de la mostra, va aplegar un nombrós públic, a més de tancar l’acte amb una copa de vi en un entorn privilegiat, com el que ofereix el recinte arqueològic d’Empúries.

L’agost de 2019, la revista Auriga, l’única publicació en català dedicada a la divulgació del món clàssic a Catalunya, ha guardonat amb el Premi Musa, sobre el món antic, la nostra exposició!

http://www.auriga.cat/index.php/2-uncategorised/79-premis-auriga-2019-premsa

Un moment de la inauguració i presentació del llibre a càrrec de Marta Santos, directora del Museu Arqueològic d’Empúries, Josep Manuel Rueda, director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, i Margarida Abras directora del Museu de Badalona.

Un moment de la inauguració i presentació del llibre a càrrec de Marta Santos, directora del Museu Arqueològic d’Empúries, Josep Manuel Rueda, director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, i Margarida Abras directora del Museu de Badalona.

Presentació al MAC Empúries del llibre "Bacus les màscares del déu", i brindis, coincidint amb la inauguració de l'exposició produïda del Museu de Badalona.

Presentació al MAC Empúries del llibre “Bacus, les màscares del déu”, i brindis, coincidint amb la inauguració de l’exposició produïda pel Museu de Badalona.