Exposició Calidoscopi de Cardedeu

Exposició Calidoscopi de Cardedeu. MATBC

Exposició Calidoscopi de Cardedeu. MATBC

En aquesta ocasió hem participat en el disseny gràfic de la mostra inaugurada el passat divendres 7 de juny, al Museu Arxiu Tomàs Balvey CALIDOSCOPI DE CARDEDEU, que es podrà visitar fins el 6 d’octubre de 2019. El recorregut proposat, ens descobreix els trets socio-econòmics i referents de cada barri, on els objectes i unes breus cites extretes del diari de Tomàs Balvey, conecten el visitant amb la seva experiència personal al voltant dels oficis, i dels objectes que es mostren i s’insinuen a cada àmbit. Aquesta vila a mig camí entre Barcelona i Girona, passant per Sant Celoni, i l’arribada del tren en el seu moment, configuren una particular història, que s’ha volgut presentar de forma original, i amb fotografies a gran format a càrrec de Marta Núñez del MATBC, aconseguint que els objectes ens parlin per si sols, i despertin la nostra memòria personal.

CALIDOSCOPIDECARDEDEU2

Aspecte i detalls de l’exposició Calidoscopi de Cardedeu.

 

Aspecte i detalls de l'exposició Calidoscopi de Cardedeu.

Aspecte i detalls de l’exposició Calidoscopi de Cardedeu.