CARDEDEU. INAUGURACIÓ DE DUES EXPOSICIONS ALHORA

El passat 10 de març de 2017, el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu va inaugurar dues exposicions que ha calgut dissenyar alhora, una de caire tècnic, dedicada a mostrar els processos de restauració i conservació del fons del Museu, amb el títol: RECUPEREM LA MEMÒRIA. RESTAUREM!, i al mateix temps es va inaugurar l’exposició CINC NISSAGUES FARMACÈUTIQUES. Aquesta segona, instal·lada a la primera planta, que ha donat a conéixer els orígens i l’evolució de firmes com; els Laboratoris Esteve, la nissaga Forés-Carulla, la nissaga Cuatrecasas, la nissaga Oliver Rodés i la mateixa nissaga Balvey que dona nom al Museu i a l’antiga farmàcia que conserva. L’aspecte de les vitrines i els recursos a paret, han dotat l’espai expositiu d’un aire modern i aspecte atractiu, tant per l’ús del color com pel tipogràfic, convidant a a la lectura dels continguts, i a observar les peces i imatges exposades.

Exposició Cinc nissagues farmacèutiques Museu Arxiu Tomàs Balvey Cardedeu

Exposició Cinc nissagues farmacèutiques Museu Arxiu Tomàs Balvey Cardedeu

Exposició Recuperem la memòria. Restaurem! Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu

Exposició Recuperem la memòria. Restaurem! Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu