EL SEXE A L’ÈPOCA ROMANA ARRIBA A VALÈNCIA

Exposició El sexe a l'època romana, al Museu de Prehistòria de València, 2017

Exposició El sexe a l’època romana, al Museu de Prehistòria de València, 2017

L’exposició El sexe a l’època romana, que aquest estiu s’ha pogut visitar al Museu Oiasso d’Irun, va ser inaugurada el passat 19 de febrer de 2017 al Museu de Prehistòria de València, amb un èxit d’assistència des del primer dia. Els textos de l’exposició es poden llegir en català i també en castellà per mitjà d’uns faristols, s’ha editat un full de sala en anglès, i tota la difusió s’ha fet en valencià. El sistema modular dels plafons i vitrines que formen aquesta mostra, permeten una fàcil adaptació del recorregut de l’exposició en espais molt diversos. En aquesta ocasió, la mostra compta amb les quatre Venus originals provinents dels museus catalans, i un nombre molt elevat també de peces originals d’època romana al voltant del sexe, a banda d’alguna reproducció. La façana de l’edicifi del Museu de Prehistòria de València llueix una pancarta de 6 metres anunciant l’exposició, que romandrà oberta fins el 30 d’abril. L’exposició ha estat produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, realitzada des del Museu de Badalona, i comissariada per Joan Mayné i Esther Gurri.

Exposició El sexe a l'època romana, al Museu de Prehistòria de València, 2017

Exposició El sexe a l’època romana, al Museu de Prehistòria de València, 2017

Exposició El sexe a l'època romana, al Museu de Prehistòria de València, 2017

Exposició El sexe a l’època romana, al Museu de Prehistòria de València, 2017