CAMPANYA FES NADAL A BADALONA

Aquest desembre 2016, hem estat els encarregats de crear la imatge per a la campanya institucional de Nadal a Badalona, sota el lema “Fes Nadal a Badalona”. La imatge principal, ha partit d’una il·lustració a manera d’arbre de Nadal, que conté de forma vertical l’skyline de la ciutat, fent aparéixer indrets i edificis molt característics del municipi. Aquesta imatge, s’ha convertit sintetitzant-la, també en una marca, per tal que aparegués a la resta de cartells, anuncis de premsa i fulletons, amb els que s’han difós les activitats organitzades a tots els districtes al voltant del Nadal. Banderoles, cartells mupis i columnes, han estat els suports de format més gran, on s’ha pogut veure reproduïda la campanya. També, per mitjà del recurs de la il·lustració amb personatges i accions diverses, s’ha resolt la imatge principal dels cartells creats per anunciar les campanyes més petites. Aquestes apareixen exposades també dins d’una atractiva guia informativa de 28 pàgines dissenyada i editada per l’ocasió. El tractament tipogràfic general, ha apostat per la funcionalitat i l’austeritat, donant així protagonisme a les il·lustracions, la composició i al ritme d’aquestes, aplicant una carta de colors característica a tot el conjunt i a cada campanya concreta.

Campanya Fes Nadal a Badalona

Campanya Fes Nadal a Badalona

Campanya Fes Nadal a Badalona

Campanya Fes Nadal a Badalona

Campanya Fes Nadal a Badalona

Campanya Fes Nadal a Badalona

 

Fes Nadal a Badalona

Fes Nadal a Badalona