CARTELL DE LA FESTA MAJOR D’AGOST, BADALONA 2016

Cartell Festa major d'Agost, Badalona 2016

Cartell Festa major d’Agost, Badalona 2016

 

Dimecres 27 de juliol es va presentar el cartell de la Festa Major d’Agost 2016 de Badalona. El disseny partia amb l’únic requisit que l’entitat Badalona Sardanista en fos la protagonista de la imatge d’enguany. La dansa tradicional, la festa, l’estiu i la platja s’han unit per oferir una imatge refrescant que convidi a gaudir de les activitats programades, que també s’han difós en format ventall-díptic, amb alguna clucada d’ull més en fomat il·lustració a la contraportada.

Amb la imatge del cartell per a l’edició 2016 de la Festa Major d’Agost de Badalona, s’ha complert la col·lecció dissenyada i iniciada l’agost de 2006, on les entitats que hi participen en la programació festiva d’estiu han tingut protagonisme en la imatge principal: Geganters de Badalona, Badalona Bèsties de Foc, Miquelets de Badalona, Castellers de Badalona, Diables de Badalona, Diables Kapaoltis, L’Esbart Sant Jordi, Bastoners de Canyet i Badalona Sardanista.

Ventall Festa Major d'Agost, Badalona 2016

Díptic programa Festa Major d’Agost, Badalona 2016